FAQ

«Frequently asked questions», eller «ofte stilte spørsmål». Vi oppfordrer alle våre kunder til å lese disse, da vi får de samme spørsmålene flere ganger. Dersom du har et spørsmål til oss, kan det godt hende at denne siden kan besvare nettopp dette.

Hvem betaler for Kontogaranti?

Utleier betaler for opprettelsen av garantidokumentet, og leietaker innbetaler avtalt garantisum via våre nettsider.

Hvor mye koster det?

Desto flere boliger du har, jo rimeligere blir det for deg. Se vår priskalkulator. Dersom du er en større aktør, ønsker vi å snakke med deg for pristilbud.

Er det sikkert?

Ja, kontogaranti er helt sikkert. Dersom noe uforutsett skulle skje med pengene på klientkonto, dekker If skadeforsikring dette.

Trenger jeg BankID?

Nei. Du trenger ikke å legitimere deg med bankID. Kontogaranti, ønsker å gjøre garanti ved utleie, så enkelt som mulig for deg, så du trenger kun fødselsnummer på begge parter.

Om Kontogaranti

Kontogaranti er et rimelig, og enklere alternativ for utleiere som ønsker sikkerhetsstillelse for mislighold av husleie, skade på egen bolig etc. Vi ønsker å være et tryggere alternativ for begge parter. Både utleier og leietaker må samtykke i utbetaling/fordeling av depositum før vi foretar utbetalinger. Når vi har godkjent innbetalingen, utsteder vi garantibevis med et unikt garantinummer og sender dette til utleier. Garantiutbetaling skjer til utleier på samme måte som for depositumskontoer, etter samtykke fra leietaker eller ved rettskraftig dom.

OPRETT KONTOGARANTI

Finner du inte svar på din fråga? Kontakt oss her!